Isolatie maatregelen

De stijgende energieprijzen zorgen ervoor dat steeds meer mensen hun woning laten isoleren. Echter weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen. Daarom hebben we alle isolatiemaatregelen die je kunt nemen voor je op een rij gezet. Bovendien bieden we onze huisscan aan. Een handige tool, waarmee je binnen 3 minuten weet welke stappen jij kunt nemen om je woning te verduurzamen. Daarbij krijg je inzicht in wat het je kost en oplevert.   

Subsidie aanvragen met meer gemak

Als u uw woning gaat verbouwen, isoleren of een apparaat installeert heeft u al genoeg aan uw hoofd. Simpel Subsidie regelt voor 85,- uw subsidieaanvraag en doet een aantal checks. Daarmee voorkomt u gedoe en heeft u een hogere kans op uitbetaling van het subsidiebedrag. U betaalt pas achteraf en bij succes, zo loopt u geen enkel risico.

Je wordt doorverwezen naar de website van Simpel Subsidie

Behaaglijk gevoel

Spouwmuurisolatie

Wil je van die koude muren af en het behaaglijker maken in huis? Dan is spouwmuurisolatie een duurzame oplossing. Over het algemeen is het zo dat een investering in spouwmuurisolatie zich binnen 3 jaar terugverdient (bron: Milieu Centraal). En daarna ga je er meestal goed op vooruit.

Lees meer Submenu

Warme voeten

Vloerisolatie

Wil je van die koude voeten af en het lekker behaaglijk maken in huis? Dan is vloerisolatie een duurzame oplossing. Wist je dat veel warmte uit je woonkamer verdwijnt door de vloer? Door je vloer goed te isoleren voelt je huis direct veel comfortabeler aan.

Lees meer Submenu

Minder vocht

Bodemisolatie

Is jouw kruipruimte erg laag of is jouw kruipruimte vochtig? Dan is bodemisolatie vaak een goede optie om uit te voeren. Door isolatiemateriaal op de bodem aan te brengen wordt de woning en de kruipruimte droger en wordt warmte beter vastgehouden.

Lees meer Submenu

Kamer erbij

Dakisolatie

Met goede dakisolatie kun je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten besparen. Bovendien kun je van een goed geïsoleerde zolder een mooie slaap- of hobbykamer maken. Deze extra ruimte, evenals de dakisolatie zelf, kunnen bovendien de waarde van je huis verhogen.

Lees meer Submenu

Einde van tocht

Glasisolatie

Met goed geïsoleerde ramen is het lekker koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Je huis wordt een stuk comfortabeler. Dus reken af met tocht en condens op de ramen en bespaar meteen ook flink op je stookkosten.

Lees meer Submenu

Huisscan

Weet je niet wat jouw volgende isolatiestap is? Doe de huisscan zodat je snel en eenvoudig inzicht krijgt in de mogelijkheden hoe jij jouw woning kan verduurzamen. Zo weet je wat het je kost en oplevert. 

Lees meerSubmenu

Subsidie aanvragen met meer gemak

Als u uw woning gaat verbouwen, isoleren of een apparaat installeert heeft u al genoeg aan uw hoofd. Simpel Subsidie regelt voor € 85,- uw subsidieaanvraag en doet een aantal checks.

Daarmee voorkomt u gedoe en heeft u een hogere kans op uitbetaling van het subsidiebedrag. U betaalt pas achteraf en op basis van 'no cure, no pay', zo loopt u geen enkel risico.
 

Je wordt doorverwezen naar de website van Simpel Subsidie