Verduurzamen van je woning relevanter dan ooit!

De energieprijzen bereiken een record dit jaar: de gemiddelde energiekosten per woning zijn bijna €200 hoger geworden. Gelukkig kun je flink op je energierekening besparen door op verschillende manieren je woning te verduurzamen. Denk aan isolatiemaatregelen of zonnepalen. Vraag daarom bij onze erkende installatiepartner Solease een offerte aan om te kijken welke maatregelen bij jouw wensen passen. 


Installatiepartner Solease

Onze installatiepartner Solease maakt gebruik van duurzame & technische oplossingen die zich in de praktijk hebben bewezen. Zij kunnen je een goede offerte bieden voor zonnepanelen en elke isolatiebehoefte. Weet je niet waar je moet beginnen met verduurzamen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.  

Waarom kiezen voor Solease? 

  • Leveren zonnepanelen en isolatiemogelijkheden
  • Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs  
  • Duizenden tevreden klanten door heel Nederland 

 


Zonnepanelen?

De zon geeft energie af in de vorm van licht en warmte. Met behulp van zonnepanelen wordt zonlicht omgezet in elektriciteit. Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. Een zonnecel bestaat uit twee laagjes silicium. Dat is een stof die in zand voorkomt. Als er licht op een zonnecel schijnt, ontstaat er tussen die twee laagjes silicium een spanningsverschil, en dus elektriciteit. Door zonnecellen aan elkaar te schakelen kan er stroom gaan lopen. Maar deze stroom kun je nog niet thuis gebruiken. Daarvoor heb je eerst een omvormer nodig die de stroom naar je meterkast brengt en omzet in wisselstroom.


Isoleren

De stijgende energieprijzen zorgen ervoor dat steeds meer mensen hun woning laten isoleren. Echter weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen. Daarom hebben we alle isolatiemaatregelen die je kunt nemen voor je op een rij gezet. Bovendien bieden we onze huisscan aan. Een handige tool, waarmee je binnen 3 minuten weet welke stappen jij kunt nemen om je woning te verduurzamen. Daarbij krijg je inzicht in wat het je kost en oplevert.   


Spouwmuurisolatie: de makkelijkste en goedkoopste isolatiemaatregel

Wist je dat het isoleren van je spouwmuur de meest gunstige manier van isoleren is? Maar wat is een spouwmuur eigenlijk? Een spouwmuur bestaat uit 2 muren met een paar centimeter ruimte ertussen (de spouw). Die ruimte kun je laten vullen met isolatiemateriaal. Is jouw woning tussen 1920 en 1975 gebouwd? Waarschijnlijk heeft jouw woning dan een spouwmuur en kan deze (beter) geïsoleerd worden.  

Spouwmuurisolatie is bovendien een van de makkelijkste en goedkoopste manieren om je huis te isoleren! Weet je zeker dat je al spouwmuurisolatie hebt? Doe dan onze 'huisscan' en ontdek wat de beste volgende isolatiestap voor jouw woning is. 

Voordelen spouwmuurisolatie:

  • Minder invloed van stijgende energieprijzen
  • In ongeveer 3,5 jaar terugverdiend
  • Geen breekwerk of verbouwing nodig en goed voor het milieu