Een groendak als extra tuin: nu met 15% korting

Ruim 2 miljoen schuurtjes, uitbouwtjes en garages met grijze daken staan klaar om omgetoverd te worden tot groene oases. Dat is maar liefst 47 keer het Vondelpark in Amsterdam aan groen erbij! Fijn voor de beestjes en ook fijn voor jou, want een groen uitzicht maakt blij.

Wil jij je dak ook vergroenen? Dan is nu hét moment. In samenwerking met onze partners Natuur & Milieu en Het Groene Loket hebben we namelijk een mooi aanbod samengesteld, wegens succes verlengd tot en met 30 september: 15% korting op je groendak. En omdat het dak altijd groener is met de buren ontvang je extra voordeel als je samen aan de slag gaat.

Je wordt doorverwezen naar onze partner

Onze partners


Nu met 15% korting & maak kans op een groendak t.w.v. €1000!

Kan jouw buurt wel wat extra groen gebruiken? Samen met onze partners Natuur & Milieu en Het Groene Loket geven we aan iedereen 15% korting op een groendak. 

Platte daken die niet in de schaduw liggen, zijn de beste kandidaten voor een groen dak. Denk aan een garagedak, een schuurdak of het dak van een uitbouw. In ieder geval is het geschikt voor: een dakconstructie met EPDM of Bitumen (ook wel dakleer of mastiek genoemd), betondaken en daken met een helling tot 45 graden. 

  • Bundel je aanvraag met de buren dan bespaar nog eens extra op de service & transportkosten
  • Onze partner helpt je met de subsidiemogelijkheden
  • Creëer een extra stukje tuin en draag gelijk bij aan meer biodiversiteit
  • Een groendak zorgt voor verkoeling op hete zomerdagen, minder wateroverlast en betere luchtkwaliteit
  • De aanleg van een groendak kun je makkelijk zelf doen
  • Groene vingers niet nodig: een groen dak is onderhoudsarm
  • Je dakbedekking gaat langer mee

Zonnepanelen of een groen dak?

Liever zonnepanelen of een groene oase op je schuurtje, garage of uitbouw (waar je ook heerlijk op kan ontspannen)?

Als dit dilemma herkenbaar is voor je, hebben we goed nieuws: het kan allebei. Sterker nog, zonnepanelen en groene daken vullen elkaar perfect aan. Groene daken zorgen namelijk voor verkoeling, waardoor zonnepanelen beter werken tijdens de warme zomer. Zo kun je én duurzame energie opwekken, én bijdragen aan biodiversiteit.


Ja, ik wil een groendak

Hebben we je overtuigd? Dat is mooi! In samenwerking met onze partners Het Groene Loket en Natuur & Milieu heeft Woningverbeteraars een eerlijk aanbod voor een kwalitatief hoogwaardig groendak. Onze partner scoort hoog op klanttevredenheid. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en ontvang gratis advies over de aanleg en mogelijkheden van jouw dak. 

Je wordt doorverwezen naar onze partner

Andere duurzame oplossingen

De zonnepanelenspecialist

Zonnepanelen van Solease

  • Regionale installateurs
  • Specialist in zonnepanelen
  • Goede service
Vraag een offerte aan bij Solease Submenu

Behaaglijk gevoel

Spouwmuurisolatie

Wil je van die koude muren af en het behaaglijker maken in huis? Dan is spouwmuurisolatie een duurzame oplossing. Over het algemeen is het zo dat een investering in spouwmuurisolatie zich binnen 3 jaar terugverdient (bron: Milieu Centraal). En daarna ga je er meestal goed op vooruit.

Lees meer Submenu

Kamer erbij

Dakisolatie

Met goede dakisolatie kun je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten besparen. Bovendien kun je van een goed geïsoleerde zolder een mooie slaap- of hobbykamer maken. Deze extra ruimte, evenals de dakisolatie zelf, kunnen bovendien de waarde van je huis verhogen.

Lees meer Submenu

Warme voeten

Vloerisolatie

Wil je van die koude voeten af en het lekker behaaglijk maken in huis? Dan is vloerisolatie een duurzame oplossing. Wist je dat veel warmte uit je woonkamer verdwijnt door de vloer? Door je vloer goed te isoleren voelt je huis direct veel comfortabeler aan.

Lees meer Submenu

Einde van tocht

Glasisolatie

Met goed geïsoleerde ramen is het lekker koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Je huis wordt een stuk comfortabeler. Dus reken af met tocht en condens op de ramen en bespaar meteen ook flink op je stookkosten.

Lees meer Submenu