bezoekers

Meer dan 46.321 bezoekers gingen je voor

Check met ons stappenplan wat jij kunt besparen op je energierekening

  • Meer comfort in huis, slim rendement en klaar voor de toekomst
  • De installatie door een Erkend Duurzame Partner van Natuur & Milieu en ASN Bank
  • Een persoonlijk stappenplan, geheel op maat
Dakisolatie€ 700 *
Zonnepanelen€ 450 (10 pan.) *
Glasisolatie€ 390 *
Vloerisolatie€ 210 *
Spouwmuurisolatie€ 650 *
Bodemisolatie€ 160 *
* besparing is per jaar

ACTIE: €20 KORTING PER ZONNEPANEEL

Solease heeft nu een speciale actie waarbij je t/m 30 juni € 20 korting per zonnepaneel ontvangt. Wil jij direct gaan besparen op je energierekening en zelf energie opwekken?
Dan is zonnepanelen kopen via onze installatiepartner Solease misschien iets voor jou.
Bekijk de actievoorwaarden op onze zonnepanelenpagina.

Woningverbeteraars is een initiatief van

Duurzame oplossingen

Zelf stroom opwekken

Zonnepanelen

Je woning verbeteren kan de waarde ervan verhogen en je veel geld besparen. Milieu Centraal heeft berekend dat de winst van zonnepanelen vergelijkbaar is met 4% rente op een spaarrekening. Via onze installatiepartner krijg je t/m 30 juni € 20 korting per paneel, waar wacht je nog op?

Lees meer Submenu

Een extra tuintje

Groendak

Word jij ook zo vrolijk van groene daken? Logisch, want het is een fantastische plek voor bijen, vogels en vlinders. Én het zorgt voor verkoeling en wateropvang. T/m 30 juni krijg je bovendien 15% korting als je via onze installatiepartner een offerte aanvraagt.

Lees meer Submenu

Kamer erbij

Dakisolatie

Met goede dakisolatie kun je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten besparen. Bovendien kun je van een goed geïsoleerde zolder een mooie slaap- of hobbykamer maken. Deze extra ruimte, evenals de dakisolatie zelf, kunnen bovendien de waarde van je huis verhogen.

Lees meer Submenu

Minder vocht

Bodemisolatie

Is jouw kruipruimte erg laag of is jouw kruipruimte vochtig? Dan is bodemisolatie vaak een goede optie om uit te voeren. Door isolatiemateriaal op de bodem aan te brengen wordt de woning en de kruipruimte droger en wordt warmte beter vastgehouden.

Lees meer Submenu

Warme voeten

Vloerisolatie

Wil je van die koude voeten af en het lekker behaaglijk maken in huis? Dan is vloerisolatie een duurzame oplossing. Wist je dat veel warmte uit je woonkamer verdwijnt door de vloer? Door je vloer goed te isoleren voelt je huis direct veel comfortabeler aan.

Lees meer Submenu

Einde van tocht

Glasisolatie

Met goed geïsoleerde ramen is het lekker koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Je huis wordt een stuk comfortabeler. Dus reken af met tocht en condens op de ramen en bespaar meteen ook flink op je stookkosten.

Lees meer Submenu