bezoekers

Al 3.995 bezoekers gingen je voor

Check met ons stappenplan wat jij kunt besparen op je energierekening

  • Meer comfort in huis, slim rendement en klaar voor de toekomst
  • De installatie door een Erkend Duurzame Partner van Natuur & Milieu en ASN Bank
  • Een persoonlijk stappenplan, geheel op maat
Dakisolatie€ 700 *
Nu: 1 zonnepaneel t.w.v. €150,- gratis!*€ 450 (10 pan.) *
Glasisolatie€ 390 *
Vloerisolatie€ 210 *
Spouwmuurisolatie€ 650 *
Bodemisolatie€ 160 *
* besparing is per jaar

TIJDELIJKE ACTIE: €100 KORTING PER ISOLATIEMAATREGEL

De energieprijzen bereiken een record dit jaar: de gemiddelde energiekosten per woning zijn bijna €200 hoger geworden. Gelukkig kun je door te isoleren flink op je energierekening besparen. Daarom heeft onze erkende installatiepartner Solease nu een tijdelijke actie waarbij je €100 korting krijgt per maatregel als je dit jaar nog een isolatiemaatregel via ons platform aanvraagt. 

Wat wil je?

Meer comfort

Het verbeteren van het wooncomfort kan een belangrijke reden zijn om te isoleren. Voorkom koude voeten en een stijve nek door tocht.

Lees meerSubmenu

Slim rendement

Je woning verbeteren kan de waarde verhogen en je geld besparen. Volgens de rekenvoorbeelden van Milieu Centraal is de aanschaf van zonnepanelen vergelijkbaar met een rente tussen de 3,6% en 4,2% over de investering.

Lees meerSubmenu

Klaar voor de toekomst

Als we in de wereld van morgen nog betaalbaar en comfortabel willen wonen, dan is het nu de tijd om je huis toekomstbestendig te maken.

Lees meerSubmenu

Duurzame oplossingen

Zonnepanelen

Zelf stroom opwekken

Je woning verbeteren kan de waarde verhogen en je veel geld besparen. Milieu Centraal heeft berekend dat de besparing van zonnepanelen vergelijkbaar is met een rente tussen de 3,6% en 4,2% over je investering.

Lees meer Submenu

Isolatie

Altijd warme voeten

Je huis is je thuis. Het verbeteren van het wooncomfort kan een belangrijke reden zijn om te isoleren. Zes mogelijkheden die onze installatiepartner bij jou thuis kan uitvoeren.

Lees meer Submenu

Mogelijkheden

Slim financieren

Je vindt hier informatie over de verschillende financiersvormen die je kan inzetten voor het verbeteren van je woning. Van eigen spaargeld tot een Persoonlijk Lening duurzaamheid. Wat zou slim zijn om te doen?